Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot352892.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивш защитник на Ман Юнайтед и Арсенал с коментар за Салах – Sportove
Намери ни
To Top

Бивш защитник на Ман Юнайтед и Арсенал с коментар за Салах

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и Арсенал Микаел Силвестър се изказа ласкаво за египетската суперзвезда на Ливърпул Мохамед Салах и посочи кое е единственото, според французина, което ограничава шансовете на нападателя за индивидуални отличия. Според Силвестър това е фактът, че Салах играе за националния отбор на Египет, с който трудно би могъл да спечели нещо значимо.

„Гледам го, всеки път той прави 2-3 движения. Прави ги по перфектен начин, така че защитниците да не могат да го докоснат.


Ако го направят, рискуват да има дузпа или свободен удар.

Той притежава тази способност, подобно на Меси, да контролира топката през цялото време и тя е толкова близо, че едно движение е достатъчно, за да се освободи той от защитниците, или те трябва да извъшат нарушение, за да му я отнемат. Единственото (което го спира) е, че играе за Египет и това ограничава шансовете му да печели големи международни трофеи и индивидуални награди“, сподели Силвестър, циктиран от „Ливърпул Ехо“.

29-годишният Салах има 22 гола и 9 асистенции в 24 срещи във всички турнири с фланелката на мърсисайдци от началото на сезона.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558