Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot352306.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Михайлов обяви старт на модернизацията на структурата на БФС – Sportove
Намери ни
To Top

Михайлов обяви старт на модернизацията на структурата на БФС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов излезе с публикация в своя официален профил във „Фейсбук“. Бившият национален вратар обяви, че е поставено началото на „процеса по модернизация на структурата и организационната дейност“ на футболната централа. Ето какво написа Михайлов:

„Още на Конгреса през октомври обявих нашето намерение Българският футболен съюз да стане част от революционния проект на УЕФА „Футболни федерации на бъдещето“. В тази връзка посрещнах днес в Националната футболна база „Бояна“ мениджъра „Стратегическо развитие“ на европейската централа Олександър Кучерявий и колегите му Юрий Свиридов и Адам Уокър.


Те ще съдействат на административното звено на БФС в изпълнението на процеса. С тази работна среща на практика стартирахме официално процеса по модернизация на структурата и организационната дейност на Българския футболен съюз. Предстои ни много работа, но съм сигурен, че със съвместните усилия и експертизата на УЕФА и професионалистите от администрацията на БФС ще отговорим на всички очаквания и ще поставим основата на стабилно бъдеще за футбола на всички нива“. 

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558