Намери ни
To Top

Никой не може да се шегува с Левски! Бой на Герена, сините показаха, че са…

Никой не може да се шегува с Левски. Стойчо Стоев искаше страстта да се завърне в състава на сините и се получи точно това, че дори и в повече. Ето какво разкрива БЛИЦ днес.

„Екшънът на „Герена“ е продължил и след края на дербито между Левски и Славия (2:3) в събота.


На терена имаше доста нерви, които избиха в груб фаул на Веселин Минев срещу Петър Атанасов, напуснал терена с окървавено лице. Георги Петков също беше заменен принудително заради рана на главата. С разбита глава беше и Карлос Фонсека. Страстите обаче не са се уталожили след последния сигнал на съдията Никола Попов.

В тунела на стадион „Георги Аспарухов“ играчите на Славия са изразили бурно радостта си, с което са подразнили сините. Играчите на Левски са налетели на белите и се е заформило кратко меле. Треньорските щабове на двата тима обаче са се намесили бързо и са разтървали футболистите. Така не се е стигнало до сериозна физическа саморазправа“.

Явно на „Герена“ тандемът Стоев – Иванов върна устрема в сърцата и главите на сините играчи. Разбира се действията след края на дербито със Славия не може да се определят като похвални, но е факт – в Левски вече се борят във всякакъв възможен смисъл за клуба, въпреки финансовите трудности.

Ощр от категория Анализ