Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot351376.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски отказва да плаща трансферна сума за Велтон – Sportove
Намери ни
To Top

Левски отказва да плаща трансферна сума за Велтон

Продължава сагата около трансфера на бразилеца Велтон в Левски. Нападателят вече се е разбрал за личните си условия със „сините“, но от „Герена“ още не могат да постигнат споразумение с настоящия му клуб Ботафого ПБ. Футболистът има договор до лятото, а шефовете на клуба му настояват да получат трансферна сума, за да го пуснат още сега. Става дума за сравнително малка сума от порядъка на 20-30 хил.


евро, но старши треньорът на „сините“ Станимир Стоилов е твърд в намерението си всеки новодошъл на „Герена“ да бъде без пари. На този етап клубът уреди двама футболисти по тази схема, като „сините“ парафираха с централния защитник Ноа Санко Сундберг и с левия бек Цунами, който също до момента игареше за Ботафого ПБ.

От Левски са информирали Велтон, който беше избран от феновете на тима за №1 през сезона, че трябва сам да се разбере с боса на отбора си, за да дойде на „Герена“ още през зимата. В същото време обаче нападателят е получил оферта да продължи договора си с Ботафого ПБ при доста по-добри условия, от тези, предложени му от Левски. Самият Велтон обаче е твърдо решен да продължи кариерата си в Европа и се очаква трансферът все пак да се осъществи през януари, въпреки всичките перипетии.

Междувременно се появи информация, че на „Герена“ оглеждат за трансфер и млад играч от Северна Македония. На този етап името му остава тайна, но шансът той да подсили Левски през янеари е доста голям.

„Мач Телеграф“

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558