Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot350688.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Славия без право на грешка срещу ЦСКА 1948 – Sportove
Намери ни
To Top

Славия без право на грешка срещу ЦСКА 1948

Отборът на Славия гостува на амбициозния ЦСКА 1948 днес от 14,15 часа на китния стадион в Бистрица в двубой от 17-ия кръг на efbet Лига. 
 

Двата столични тима се намират на коренно различни позиции в класирането, като Славия се бори за място в челото, а ЦСКА 1948 е на дъното в класирането. Наставникът на “белите” Златомир Загорчич няма да може да разчита на наказания халф Емил Стоев, но на негово разположение ще са асове като Дарко Тасевски и Георги Вълчев. 

Двамата пропуснаха двубоя с Локомотив Пловдив, завършил 1:1, и няма да е голяма изненада ако започнат и от първата минута.


 

В същото време колегата му начело на ЦСКА 1948 Николай Киров – Белия няма да разчита на контузените Илиев и Лясков, като няма проблеми с наказани играчи. “Червените” вървят едва 11-и във временното класиране с 18 точки, което не отговаря на амбициите на играчите и ръководството.

Вероятни състави: 

ЦСКА 1948: Наумов, Петров, Пиргов, Ангелов, Стоянов, Мартинов, Чочев, Топузов, Бастунов, Иванов, Русев. 

Славия: Вуцов, Соарес, Керчев, Виячки, Христов, Нгуена, Дост, Кирилов, Макрилос, Тасев, Сораков.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558