Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot350678.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Локо (Сф) ще опита да спре негативната си серия срещу Арда – Sportove
Намери ни
To Top

Локо (Сф) ще опита да спре негативната си серия срещу Арда

Отборът на Локомотив (Сф) посреща днес от 12,00 часа на националния стадион “Васил Левски” състава на Арда в опит да сложи край на ужасяващата си негативна серия в efbet Лига. Преди този мач, който е от програмата на 18-ия кръг, столичните “железничари” записаха успех за последно на 27 септември, когато надвиха Славия с 1:0. 

От този ден досега столичани спечелиха едва две точки – 6 загуби и две равенства и вървят едва на 12-ата позиция във временното класиране, което не отговаря на очакванията на ръководството и многобройните им фенове. 

Треньорът на Локо Иван Колев, чийто стол се разклати сериозно, няма да разчита на вътрешния халф Божидар Кацаров, който е наказан.


Аут са и трайно контузените Илия Димитров и Марио Петков. Добрите новине за специалиста са свързани със завръщането на бранителите Кацикас и Мики Орачев, които се очаква да започнат от първата минута. 

В същото време колегата му начело на Арда Славко Матич има да решава сериодни кадрови проблеми. Двойката централни бранители Алекс Петков и Пламен Крумов са извън сметките му. Така Матич ще заложи на Рубежич и Младен Стоев в центъра на отбраната. В предни позиции сърбинът ще разчита на Спас Делев и Светослав Ковачев, а на пейката ще останат Жуниньо и Тонислав Йорданов. 

Кърджалийци спечелиха в миналия кръг с 2:0 срещу Царско село и ще се опитат да останат на победния път. 

Вероятни състави: 

Локомотив (Сф): Любенов, Рапосо, Крачунов, Кацикас, Орачев, Матеус, Пинсон, Семерджиев, Октавио, Николов, Александров. 

Арда: Караджов, Кики, Рубежич, Стоев, Желев, Коконов, Иванов, Юруков, Тилев, Делев, Ковачев.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558