Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot350590.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Добруджа с кадрови проблеми преди последния мач за годината – Sportove
Намери ни
To Top

Добруджа с кадрови проблеми преди последния мач за годината

В последния за годината кръг на Втора лига Добруджа приема Спортист (Своге) в събота, от 14.00 часа, на стадион „Дружба“. Жълто-зелените ще се опитат да вземат втора победа срещу този съперник за сезона, след успеха с 1:0 като гост през август.

Това обаче няма да е лесно, защото в момента Добруджа разполага с 10 полеви играчи.


На мача с дубъла на Ботев (Пловдив) в понеделник контузии получиха Мирослав Начев и Драгош Фрицулеску. От няколко дни със здравословни проблеми е и Мартин Максимов, който отбеляза гола за победата в Своге в третия кръг. Наказан за натрупани жълти картони е Кристиян Бешев, а тройно контузени са Даниел Златков, Божидар Чуканов, Петър Петров, Рангел Абушев и Костадин Христов.

Единствената добра новина е завръщането в състава на Якуб Идризов, който все не е напълно възстановен, но е готов да помогне в този важен мач. Така наличните полеви играчи стават 10, а на пейката ще бъдат само юноши.

„Този мач трябва да го изиграем с характер и воля. Футболистите трябва да си оставят сърцата на терена за Добруджа. В такава трудна обстановка си проличава кой е мъж. Аз вярвам в тези момчета и вярвам, че те ще се справят“, заяви старши треньорът Атанас Атанасов в интервю за медийна група „Добруджа“.

Във временното класиране Добруджа е на 18-то място със 17 точки, но при победа може да зимува над чертата. Спортист е десети с 26 точки.

На касите на стадиона преди мача ще се продават календарите на Добруджа за 2022 г. Други фен артикули – ключодържатели, химикалки и работни календари, от тази седмица се предлагат в магазини „Дино“. Те са общо три и се намират по централната пешеходна зона на Добрич – магазина за дрехи срещу църквата „Св. Георги“, книжарницата срещу „Пощенска банка“ и детски магазин „Дино“ в блок „Пирин“.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558