Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot350552.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гриша Ганчев ще говори за ЦСКА в неделя – Sportove
Намери ни
To Top

Гриша Ганчев ще говори за ЦСКА в неделя

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще говори всичко случващо се в клуба, пише „Тема Спорт“. Това ще се случи в неделя. Тогава босът на „червените“ ще бъде гост в предаването „120 минути“ по „бТВ“. То стартира в 17:00 и продължава до 19:00 часа.


Очаква се босътр на ЦСКА да говори за нов стадион и какво се случва с преговорите със спортното министерство. Както е известно, през седмицата „червените“ публикуваха обръщение, в което отговориха на служебния министър Андрей Кузманов, който твърди, че ЦСКА има задължения за базите.

Очаква се да бъде засегната и темата с БФС. Клубът подкрепя Димитър Бербатов в опита му да стане президент на централата. Освен за ЦСКА Ганчев ще отговори и на въпроси по актуалните политически теми, както и опитите за съставяне на ново правителство. Бизнесменът дълго време не е имал медийни изяви и участието му в предаването се очаква с голям интерес. Днес Гриша Ганчев празнува 59-ия си рожден ден. 

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558