Намери ни
To Top

Съставите на Милан и Ливърпул: Клоп е направил осем промени, Ибра стартира

Милан приема Ливърпул на „Сан Сиро“ в двубой от последния кръг на битката в група „В“. Мърсисайдци вече са сигурен победител в „групата на смъртта“ със стопроцентов актив в петте си мача до момента. Всеки от останалите отбори обаче още има шанс да се пребори за второто място. В момента то се заема от Порто, който има точка повече от Милан и Атлетико Мадрид.


За „росонерите“ победата е задължителна, като те трябва да се надяват на равенство в другия двубой или да запишат успех с много голове и да чакат минимален успех на „дюшекчиите“, като така ги изпреварят по голова разлика.

Стефано Пиоли е притиснат от доста контузии. Златан Ибрахимович получи почивка в мача срещу Салернитана, но се завръща, за да поведе атаката на „росонерите“. Той ще бъде подпомаган от Месиас и Диас.

Юрген Клоп очаквано е направил голям брои промени в своя състав и само Алисон, Салах и Ориги запазват титулярните си места от мача с Уулвърхамптън през уикенда. Дивок Ориги, който отбеляза победния гол в този двубой, получава също шанс да стартира като титуляр. 19-годишния Тайлър Мортън започва за втори пореден път в Шампионската лига.

Милан: Менян, Калюлю, Романьоли, Томори, Ернандес, Тонали, Кесие, Месиас, Диас, Крунич, Ибрахимович

Ливърпул: Алисон, Н. Уилямс, Конате, Филипс, Цимикас, Мортън, Окслейд-Чембърлейн, Минамино, Салах, Ориги, Мане

Ощр от категория Световен футбол