Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot349496.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Славия и Локо (Пд) си харесаха двама от Септември – Sportove
Намери ни
To Top

Славия и Локо (Пд) си харесаха двама от Септември

Футболисти на Септември (София) са в радара на два тима от efbet Лига. Става въпрос за северномакедонския нападател Марио Илиевски и албанския атакуващ халф Реди Каса. Те правят най-силно впечатление в отбора от Втора лига и са попаднали в полезрението на Славия и Локомотив (Пловдив). Илиевски има 7 гола от началото на сезона, а Каса – 6.


 

Каса е бил наблюдаван на няколко пъти от помощник-треньора на Левски Цанко Цветанов, което подсказва, че апетити към него имат и “сините”. 

Вероятността Септември да се раздели с двамата е много малка, а за целта ще бъде искана и трансферна сума, което няма да е по силите на и на трите родни отбора. И все пак Славия и Локо (Пд) са решили да проучат ситуацията около тях.

“Тема Спорт”

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558