Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot349156.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Аякс се прицели в крило на Тотнъм – Sportove
Намери ни
To Top

Аякс се прицели в крило на Тотнъм

Аякс се прицели в крилото на Тотнъм Стивън Бервайн. Нидерландецът играе рядко от началото на сезона и амстердамци ще опитат да се възползват от ситуацията и да го вземат в редиците си, пише „Де Телеграф“.

Желанието на Аякс е да привлече Бергвайн под наем до края на сезона с опция за откупуване. Нидерландците не разполагат с голям бюджет за трансфери, така че се надяват да се разберат с лондончани за подобна сделка, която да устройва и двете страни.


24-годишният Бергвайн също е склонен да смени обстановката и да отиде в отбор, където ще получава повече игрови минути. От началото на сезона той е записал 9 мача и 1 асистенция, но в повечето от тези мачове влиза като смяна.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558