Намери ни
To Top

ПСЖ обмисля ход, който да облагодетелства и Манчестър Юнайтед

Френският гранд Пари Сен Жермен е начело в класирането на Лига 1 с убедителните 10 точки преднина, но ръководството на тима вече обсъжда възможна смяна на Маурисио Почетино и замяната му със Зинедин Зидан, съобщава местното издание Le10 Sport.

През лятото на “Парк де Пренс” очакванията се покачиха неимоверно, след като в тима пристигнаха имена от ранга на Лионел Меси и Ашраф Хакими, които се присъединиха към така или иначе звездната селекция на тима. Въпреки голямата преднина обаче представянето до момента не убеждава ръководните фактори, че именно Почетино е точния човек за поста. Именно поради тази причина те обмислят да поканят легендата на френския футбол Зидан, който постигна впечатляващи резултати начело на Реал Мадрид.


За два сезона и половина начело на “лос бланкос” той спечели три поредни Шампионски лиги, което е голяма цел и на ПСЖ.

Зидан бе активно свързван и с Манчестър Юнайтед в последните седмици, но поне до момента няма индикации, че той би се съгласил да поеме “червените дяволи”. От месеци обаче пресата твърди, че с удоволствие би се завърнал в Париж, за да оглави парижани. От своя страна сегашният наставник на тима Маурисио Почетино също е свързван с поста на “Олд Трафорд” след слабите изяви на отбора и подобно развитие на нещата може да предизвика лавинообразна замяна на наставниците на на два от грандовете на Стария континент.

Ощр от категория Световен футбол