Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/11/screenshot346702.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Арестуваха 10 човека за безредиците преди отложеното дерби между Манчестър Юнайтед и Ливърпул – Sportove
Намери ни
To Top

Арестуваха 10 човека за безредиците преди отложеното дерби между Манчестър Юнайтед и Ливърпул

Полицията на Манчестър тази сутрин е извършила 10 ареста на хора между 20 и 51 години, които са заподозрени в участие в безредиците в града през месец май. Тогава феновете на Юнайтед организираха протест срещу собствениците, който ескалира и прерасна в сблъсъци с органите на реда. Част от феновете пък нахлуха на терена на „Олд Трафорд“, въпреки че по това време стадионите бяха затворени за привърженици, вследствие на което дербито между Манчестър Юнайтед и Ливърпул бе отложено от съображения за сигурност.

Арестите са заради това, че въпросните лица са заподозрени в подстрекаване и участие в масови безредици, насилие и кражби с взлом.


Общо арестите от май досега са вече 18. Говорителят на полицията разкрива, че до момента срещу петима човека са повдигнати официални обвинения.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558