Намери ни
To Top

Бивш играч на Барса може би е замесен в случая с пребитата футболистка на ПСЖ

Името на бившия френски национал Ерик Абидал изненадващо изплува в казуса с пребитата футболистка на Пари Сен Жермен Хейра Хамрауи, разкрива “Льо Монд”. Има подозрения, че той има пръст в криминалния случай от вечерта на 4 ноември, при който автомобил с три състезателки от женския тим на парижани беше спрян от двама мъже. Тогава те извадиха въпросната Хамраиу от колата и я пребиха с метални прътове.

Първоначално имаше съмнения, че нейната съотборничка Амината Диало я била “поръчала”, за да може по този начин да я измести от състава.


В хода на разследването обаче тази версия отпадна и се заговори за вендета от страна на изоставано от Хамрауи гадже. В предишните три сезона тя играеше в Барселона и според започнати там имала връзка с мъж, който останал крайно недоволен от раздялата им. 

Полицаите установили, че SIM картата от телефона на пострадалата жена е регистрирана на името на Ерик Абидал и по тази причина той ще бъде разпитан. Логично има подозрения, че въпросният изоставен от Хамрауи мъж е точно той. 

Ерик Абидал за кратко игра в Барселона, а след това беше директор в клуба, но беше освободен през лятото на 2020 година заедно с треньора Кике Сетиен. 

На следващата вечер след побоя Хамрауи се е обадила на Абидал, се казва в показанията на някои от нейните съотборнички. 

Преди дни “Екип” и “Паризиен” написаха, че в дните преди инцидента въпросният бивш приятел на дамата провел телефонни разговори с четири от другите футболистки на ПСЖ, в които споделил, че тя му била разбила живота и той щял да й го върне. Ключови се оказват показанията, че докато са биели Хамрауи, единият от двамата мъже изрекъл думи “Аха, ще спиш с женен мъж, така ли?”. Самата тя отрича да е имала връзка със семеен човек. 

Ерик Абидал е женен и има четири деца. През март 2011 година той беше диагностициран с тумор, но след няколко операции успя да пребори заболяването. 

Гледайте всички мачове от LaLiga ексклузивно в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол