Намери ни
To Top

Черен списък в Лудогорец! Домусчиев е бесен, започва чистка при орлите, вижте кои са на сергията

Чистка в Лудогорец. Босът Кирил Домусчиев е бесен. Част от най-големите звезди на разградчани попадат в черен списък на нарочени за гонене през лятото. Ето и каква е последната информация около орлите.


Слабите резултати на Лудогорец напоследък ще предизвикат чистка в тима. Домусчиев е ядосан на своите след загубата с 0:1 от Левски и отпадането от Купата на България. Не е тайна, че столът на треньора Георги Дерменджиев сериозно се клати, но специалистът най-вероятно ще бъде оставен начело на отбора до края на сезона. Дори и със спечелването на четвъртата поредна шампионска титла наставникът няма да успее да задържи поста си. В последния си брой вестник „ШОУ“ съобщава как Дерменджиев е изпуснал съблекалнята.

Недоволният от загубата от Левски Кирил Домусчиев пък се кани да гони футболисти. Много слабо през пролетта се представят Александър Александров, Браян Ангуло, Роман Безяк и Абел Анисе, които също като Дерменджиев са пред раздяла с Лудогорец. Юнес Хамза пък изобщо не го броим, тъй като той така или иначе не попада в групата за мачовете. Ако някой от тези футболисти не подобри представянето си в петте срещу до края на първенството, то като нищо ще може да си търси нов отбор през лятото.

Най-лесна ще е раздялата с Безяк, чийто договор така или иначе изтича след края на сезона. За другите положението ще е по-сложно, тъй като за тях са плащани трансферни суми. Даниел Абало също не смята да остава в Разград след лятото.

След отпадането от Левски“за Купата изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че няма да се правят драми, но при издънка срещу Ботев (Пловдив), със сигурност ще настъпят сериозни сътресения при шампионите. Мачът от 28-ия кръг на „А“ група е в неделя от 15:15 часа на Коматево.

Ощр от категория Трансфери