Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/04/stoycho-stoev2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Преди дербито с Лудогорец! Стойчо Стоев реши, вижте кой играч си тръгва от Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Преди дербито с Лудогорец! Стойчо Стоев реши, вижте кой играч си тръгва от Левски

Стойчо Стоев взе категорично решение преди дербито с Лудогорец за Купата. А един от асовете в синята селекция може да се счита за аут от гранда.

Нападателят Лукаш Гикиевич бе изваден от първия състав на Левски. Това обявиха от клуба в профила си в една от социалните мрежи.


Причина за решението на спортно-техническото ръководство е системно нарушаване на вътрешния правилник в клуба. От началото на сезона полякът, който ще пропусне полуфинала за Купата на България срещу Лудогорец, е играл в девет срещи за Левски, в които е отбелязал три гола.

Индикациите са, че няма никакъв шанс той да остане в колоса и следващия сезон. А самият Лукаш е говорил с агентите си и им е дал задача да му търсят тим в Полша.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558