Намери ни
To Top

Камару Усман: Искам да съм по-безупречен този път

Безспорният шампион в полусредна категория Камару Усман е готов за битка. Този уикенд кошмара от Нигерия ще направи реванш с Колби Ковингтън. Двамата ще се срещнат в главната битка на събитието UFC 268, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Тази среща ще бъде трета за Усман през 2021 година.


Той вече се справи с Гилбърт Бърнс и Хорхе Масвидал преди месеци и заслужи бонуси за нокаутите. Камару е в серия от 18 поредни победи и няма загуба от 8 години.

Преди 2 години той се затрудни много, но успя да счупи челюстта на Ковингтън и го нокаутира в последната минута на 5-тия рунд. Сега шампионa се цели в още една победа над Колби, но иска да бъде по-безупречен:

„Грешката, която искам да поправя е, че в първата битка се бих с емоция. Влязох в тази среща емоционален и това е причината Ковингтън да ми вкара толкова удари. В крайна сметка беше забавно. Това ви дава да разберете, че и аз имам малко луд човек в себе си. Нямам нищо против да ме ударят. 

Искам да го направя малко по-безупречно този път. Сега съм в бизнеса с платените гледания. Не знам дали искам да се бия с него толкова дълго като в първата среща. Разбира се, искам да изляза там и да го спра, но искам Ковингтън бързо да се върне, за да мога да го спра отново за малко повече пари. 

Хамзат Чимаев свърши страхотна работа с опозицията, която му беше представена. Няма срам в това, той се справя страхотно. Харесва ми целия шум около него, но нека всички да бъдем честни. Животът не е честен. Научаваме го като деца. Някои получават по-бързо издигане, други не. Каквото, такова.“

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове