Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/11/screenshot344432.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Треньорът на РБ (Лайпциг) нападна реферите, въпреки двете дузпи за неговия тим – Sportove
Намери ни
To Top

Треньорът на РБ (Лайпциг) нападна реферите, въпреки двете дузпи за неговия тим

Американският старши треньор на РБ Лайпциг смята, че неутралните зрители биха предпочели да гледат неговия отбор, а не Пари Сен Жермен след мача по между им, завършил 2:2. За германците това е първа точка в групата в Шампионската лига, докато ПСЖ отстъпи 1-ото място на Манчестър Сити. 

„Нашият отбор беше по-добрият, ние бяхме повече за подкрепа, отколкото те. Смятам, че направихме и голяма крачка напред в изграждането на колектива.


И смятам също така, че от самото начало играхме добре. „Жалко, че взехме само една точка от двата мача с такъв добър отбор, но каквото и да е, това е огромна крачка напред за клуба, казва Джеси Марш. 

И след това се насочи към съдията, като обвини реферите, че винаги предпочитат по-големите клубове за сметка на по-малките. Марш получи жълт картон през първото полувреме на мача за бурен протест срещу решенията на рефера Андреас Екберг от Швеция. „При такова поведение е трудно да уважаваш реферите. По едно време си мислех, че Екберг отива всеки път до Неймар с идеята да му поиска автограф. Все пак РБ Лайпциг получи две дузпи и можеше да поведе с 2:0, защото при 1:0 след гола на Кристофърл Нкунку те получиха първата, но Андре Силва я пропусна. 

„Разбира се, че съм дал указания кой да бие. Посочих преди мача две имена- Емил Форшберг и Андре Силва. И казах на Емил той да реши на терена дали ще изпълни или ще даде на Силва. Силва изглеждаше уверен, но за нещастие пропусна. А и все пак нека не забравяме, че Донарума е един от най-добрите вратари в света в момента, обясни още американският специалист. 

За втората дузпа треньорът разкри интересен диалог с унгарския атакуващ халф Доминик Собослай, който изравни. „Той дойде при мене и ме попита: искаш ли да вкараме? Дай аз да я бия“. И аз му отговорих: Да, разбира се, отивай, заяви още Джеси Марш.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558