Намери ни
To Top

В Англия гръмнаха: Дежавю, 7 години по-късно, Юнайтед с оферта за Бербатов, ето подробности!

Медиите в Англия гръмнаха: Дежавю, 7 години по-късно Димитър Бербатов отново получава оферта от Висшата лига, а само от него зависи дали ще облече екипа на Юнайтед през следващия сезон.

През 2008-а Митко стартира началото на успешни години в гранда Манчестър Юнайтед, партнирайки си със суперзвезди като Роналдо и Рууни. Сега 7 кампании по-късно, той ще се озове в ролята на свободен агент през лятото. Сериозен интерес към Берба проявява тим от Щатите, който засега е неназован, Монако също е в играта за преподписване с Митко, макар да се визира, че има охлаждане на отношенията между българина и треньора Леонардо Жардим.


Сега на Острова пък пишат, че най-настоятелният тим в желанието си да се сдобие с Берба от следващия сезон е Уест Хям Юнайтед. Чуковете направиха силна кампания тази година и искат да се подсилят с бившия голмайстор на Висшата лига.

Така отново Бербатов може да се окаже звезда на Юнайтед, но не на манчестърския, а на лондонския.

Към този момент Бербо отклонява предложението на чуковете, но предвид, че животът в Лондон му е познат и уреден от годините в Тотнъм и Фулъм, нищо чудно Димитър съвсем неочаквано да се озове отново в английската столица, подписвайки с Уест Хям Юнайтед.

Ощр от категория Трансфери