Намери ни
To Top

Кристиано Роналдо с призив към съотборниците си относно Оле Гунар Солскяер

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е призовал съотборниците си да покажат подкрепа към мениджъра на отбора Оле Гунар Солскяер с изявите си на терена. Според „Манчестър Ивнинг Нюз“ португалецът е заявил в съблекалнята, че всички играчи, независимо дали са изгубили вяра в норвежеца и неговите тактически решения, трябва да дават максимума от себе си на терена и да подкрепят треньора, докато той остане на поста си.

Въпреки всички спекулации, че Солскяер може да бъде уволнен всеки момент, последните индикации са, че норвежецът засега остава на поста си и ще води отбора в дербито с Тотнъм през уикенда. Гостуването в Лондон ще бъде 165-ият двубой, в който норвежецът ще изведе Манчестър Юнайтед като мениджър.


Според „Манчестър Ивнинг Нюз“ част от играчите на 20-кратния шампион на Англия са загубили доверие към Солскяер основно заради решенията, които взима при избора на състав. Те недоумяват защо футболисти като Джеси Лингард и Дони ван де Беек почти не получават шанс, при положение че се представят силно по време на тренировките на отбора.

Ощр от категория Световен футбол