Намери ни
To Top

Трансферна бомба! Бербатов получи уникална оферта, разочарован от Монако, Митко подписва с…

Димитър Бербатов получи уникална оферта, на която едва ли може да се отговори с – НЕ. Разочарован от Монако и с шанс за нова мисия, Бербо е на крачка от трансфер на друг континент. Ето какво гласи и самата информация.

Димитър е получил изгодна финансово оферта от отбор Отвъд океана.


Интересът от Щатите към Митко е изключително сериозен. Той е огромен почитател на американското кино и възможността да заиграе в местния шампионат ще го поблазни.

Същевременно и във Франция, а и в България се заговори, че Бербатов е разочарован от оставането си на скамейката в началото на мача-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига с Ювентус. И сякаш Бербо се чувства изчерпан за Монако.

Така още от лятото Димитър Бербатов може да облече екипа на отбор от шампионата на САЩ. Разбира се, оферти за Митко от страна на европейски тимове ще завалят след края на сезона.

Бербо става свободен агент само след броени седмици и се намира на сериозен кръстопът. Да продължи кариерата си в Европа, сменяйки пореден тим, или оставайки за още 1 сезон в Монако (възможността не е изключена), а може би и да потърси тотална промяна – ново предизвикателство в шампионата на САЩ. Последните индикации сочат именно такъв изненадващ развой на събитията.

Ощр от категория Трансфери