Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/10/screenshot341871.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Райола предлага Де Лихт на няколко европейски гранда – Sportove
Намери ни
To Top

Райола предлага Де Лихт на няколко европейски гранда

Шефовете на Ювентус са доста притеснени, тъй като са получили информация, че агентът на Матайс Де Лихт Мино Райола е предожил клиента си на няколко европейски гранда. Макар нидерландецът да се чувства добре в Торино, неговият агент вече крои планове да му намери нов отбор в най-скоро време, твърди „Калчомеркато“.

Суперагентът е влязъл в контакт с представители на Барселона, Челси и Манчестър Сити, като е намекнал, че Де Лихт е готов да смени клубната си принадлежност през лятото. Не е тайна, че Челси търси нов централен защитник и вероятно на „Стамфорд Бридж“ ще се заинтригуват от възможността да вземат нидерландеца.


Джосеп Гуардиола също харесва този играч и може да отправи оферта. Барса пък искаше Де Лихт още преди той да отиде в Юве, така че и каталунците може да възобновят интереса си към него.

В Ювентус обаче са бесни на Райола, тъй като нямат никакво намерение на продават 22-годишния талант, който има договор с клуба за още три години. Де Лихт пристигна на „Алианц Стейдиъм“ от Аякс през 2019 година срещу 85 милиона евро. Той постепенно започва да се превръща в основен играч в схемата на Масимилиано Алегри, като до момента има 83 мача и 6 гола за „Старата госпожа“.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558