Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/10/screenshot341771.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гари Невил: Съставът на Юнайтед е небалансиран, трудни са за гледане – Sportove
Намери ни
To Top

Гари Невил: Съставът на Юнайтед е небалансиран, трудни са за гледане

Гари Невил описа настоящия състав на Манчестър Юнайтед като небалансиран и добави, че играта на отбора е трудна за гледане. Бившият капитан на „червените дяволи“ заяви, че отборът е претъпкан със звезди в атака, но липсват футболистите, които трябва да вършат мръсната работа в защита. Юнайтед загуби с 2:4 срещу Лестър Сити през уикенда и прекрати серията си от 29 поредни гостувания без загуба. 

„Явно има сериозен проблем в Юнайтед, тъй като играта на отбора дори не се доближава до добра.


Казах и преди няколко седмици, че в момента, в който започнат да играят срещу средно добрите отбори, те ще започнат да буксуват. Астън Вила, Евертън, Виляреал и Лестър са именно средно добри отбори“, каза Невил за „Скай“. „Чисто отборно играта им е много слаба. Да, има някои добри резултати и някои прекрасни индивидуални голове, но цялостното представяне е трагично. Допускат много грешки и са трудни за гледане. Отборите с организация и идея в играта ги разсипват на терена и точно това се случи в мача с Лестър. Това се случи и с Вила, Евертън и Виляреал. 

На терена срещу Лестър бяха футболисти като Мейсън Грийнууд, Джейдън Санчо, Кристиано Роналдо, Пол Погба и Бруно Фернандеш. Жалко ти, ако си защитник срещу тези петимата, но с всички тях на терена не остава място за хора, които вършат мръсната работа. Има си причина защо хора като Дарън Флетчър, Джон О’Шей, Ники Бът, Том Клевърли, Парк Джи-Сун и Оуен Харгрийвс направиха кариери в Юнайтед. Около големите звезди са нужни и хора, които вършат мръсната работа. Манчестър Юнайтед е небалансиран отбор и той получава това, което си заслужава. Нужна е промяна. Играта им не е добра и резултатът срещу Лестър не ме изненадва. През целия сезон отборът не играе добре, въпреки че в един момент печелеше. След мача с Нюкасъл (победа с 4:1) хората се самозабравиха, но и в него Юнайтед не игра кой знае колко добре“. 

Ако Невил е прав, то проблемите за Юнайтед тепърва предстоят, тъй като отборът скоро ще се изправи срещу пет от големите шест в първенството. „Ясно ми е какво предстои. Юнайтед се затруднява и със средно добрите отбори, а мачовете срещу истинските гиганти тепърва предстоят. Следващата неделя играят срещу Ливърпул, а седмица по-късно и срещу Сити“, завърши той.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558