Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/04/9121112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Като в Дивия запад! Охрана спаси шеф на Лудогорец от линч, ето подробности – Sportove
Намери ни
To Top

Като в Дивия запад! Охрана спаси шеф на Лудогорец от линч, ето подробности

Сцени като в Дивия запад се разиграха на родна територия. Само вещата намеса на охраната спаси шеф на Лудогорец от линч, а ето и подробности за разразилия се екшън.

Спортният директор и главен скаут на Лудогорец Методи Томанов се размина на косъм да бъде линчуван от привържениците на Ботев, пише „7 дни спорт“.

Пратеникът на шампионите отново бе в официалната ложа на базата в „Коматево“, за да наблюдават на живо битката за Тракия между Ботев и Берое.


Наложи се Томанов да бъде спасен от гнева на бултрасите чрез намесата на частната охрана, грижеща се за реда на съоръжението. Томанов отнесе мощни ругатни и псувни като особено активен се оказа един запалянко, който наред с обидите крещеше: „Ще крадете нашите деца, за това ли сте тук?“ Въпросният фен се запъти към официалната ложа, но бе озаптен своевременно от охраната.

„7 дни спорт“ вече писа, че от Лудогорец проявяват сериозен интерес към младежките национали на Ботев Цветелин Чунчуков и Милен Гамаков. Освен това Методи Томанов и останалите съгледвачи на разградчани са набелязали и няколко от най-талантливите юноши от академията на пловдивчани. Най-вероятно заради интереса към подрастващите от школата беше особено силен гневът на бултрасите. Томанов изчака в ложата, като си тръгна от нея последен, ескортиран от частните охранители. До Методи Томанов в официалната ложа седеше и националният селекционер Ивайло Петев.

Босът на разградчани Кирил Домусчиев държи освен с класни чужденци тимът да се подпълва и с талантливи българи, но именно това не се харесва на бултрасите, що се отнася до опит за привличане на техни юноши по посока Разград.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558