Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/10/screenshot341143.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Везенков: Трябва бързо да забравим за тази загуба – Sportove
Намери ни
To Top

Везенков: Трябва бързо да забравим за тази загуба

Баскетболистът на Олимпиакос Александър Везенков даде своето мнение за поражението от Барселона със 78:79 при завръщането му в “Палау Блауграна” в среща от третия кръг на Евролигата късно снощи. Българският национал бе сред най-добрите играчи на “червено-белите” и завърши мача с 12 точки и 5 борби, но в крайна сметка тимът му не успя да запише третата си поредна победа за кампанията.

“Нещата не бяха толкова лесни, колкото вероятно са изглеждали. Ако си взимахме борбите, щяхме да имаме повече шансове в нападение, но с използване на думата “ако” никой не печели.


В края на мача загубихме няколко единоборства и владения. В защита обаче се борихме добре. Трябва бързо да забравим за тази загуба, защото след 48 часа ни чака мач с опасен отбор. Двубоят беше много физически и се реши от микроситуации. Резултатът обаче остава. Борихме се, но не взехме този резултат, който ни трябваше”, заяви Везенков след мача.

Още утре българинът и съотборниците му ще имат шанс да се върнат на победния път. Олимпиакос приема закъсалия тим на Жалгирис в “Двореца на мира и приятелството”. Срещата е от четвъртия кръг на Евролигата и започва от 21:00 часа.

Снимка: Facebook/Olympiacos B.C.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558