Намери ни
To Top

Най-бруталното изказване в историята на футбола! Инджов избухна: Официално, ЦСКА се…

Най-бруталното изказване в историята на футбола беше направено и за жалост то идва от София, България. Където господин Юлиян Инджов взриви изоснови ЦСКА.

Само преди дни той заяви, че ЦСКА трябва да гони титлата в „А“група. Че клубът ще бъде обезпечен финансово.


И че ако накрая на шампионата армейците не триумфират с титлата очаква оставките на спортно-техническия щаб.

Днес Инджов заявява, че не е поел ангажимент да финансира ЦСКА, а новите босове на клуба (той и Манджуков) споделят, че грандът е пред фалит и може да не завърши шампионата.

Е на фона на казаното днес от господин Инджов, всеки нормален човек ще се запита, „какво по д*волите означава първата заявка от бизнесмена“?

Той отсече, че ще има стабилност и поиска сигурна титла от Младенов, в противен случай било време за оставки. А след като самият Стойчо постъпи мъжки и си тръгна, сега Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков заявяват, че клубът е пред фалит.

Как е възможно един отбор да фалира, след като само преди дни си заявил, че ще се гони задължителна титла? Най-бруталното изказване в историята на футбола е факт и то е дело на Инджов!

След него – от ЦСКА си тръгна Екзекутора, легендата, Стойчо Младенов. В последствие Александър Томов също преклони глава и напусна кораба, а сега Манджуков и Инджов водят ЦСКА към ликвидация! Абсолютна катастрофа, как е възможно бизнесмени, големи мъже да сменят позициите си и думите си толкова рязко, само за дни?

Съвсем официално Юлиян Инджов пред цяла България даде дума, че ЦСКА се възражда и насрочи ултиматум към стария треньорски щаб, а сега се получава точно обратното! Няма как футболната общественост в страната да не бъде бясна. Какво се случва? Заговор ли има срещу ЦСКА София, от вътре ли се разбива клуба?

Ощр от категория Анализ