Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/10/screenshot339927.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шампионът на Финландия иска талант на Локо (Сф) – Sportove
Намери ни
To Top

Шампионът на Финландия иска талант на Локо (Сф)

Шампионът на Финландия ХИК Хелзинки иска младата звезда на Локомотив (София) Валентин Николов. Дали ще се стигне до трансфер, ще стане ясно през януари. Понастоящем ХИК участва в груповата фаза на Лигата на конференциите, като техни съперници са Макаби (Тел Авив), ЛАСК (Линц) и Алашкерт. Николов е едва на 17 години, но през този сезон вече има 9 мача в efbet Лига, в които вкара гол от фаул на Черно море.


„Сезонът едва сега започва, все още нищо не сме постигнали. Дали Топ 6 е цел? Би трябвало, но колкото сме близо до шестицата, толкова сме и далеч. Имаме само две загуби – от Берое, където играхме добре и от Лудогорец. Срещу трях тръгнахме да се надиграваме, което се оказа огромна грешка, като знаем каква класа имат“, заяви шефът на Локо Иван Василев.

„Освен Вальо Николов налагаме и други юноши – 8 човека имаме в първия тим, някои са на по 16 години… На нас никой не ни помага с нищо, само аз имоят екип сме – терени сме напарвили, школата работи на пълни обороти. Лесно е да издържаш клуб в провинцията, където общините помагат. В София има над 100 клуба, но никой не ни помага. Издигнахме Борислав Михайлов за конгреса, защото смятаме, че той е най-добрият за поста. Опитен е, знае как се управлява. не е той проблемът, че даден клуб няма терен, или че не върви. Дано победи на конгреса“, каза още бизнесменът.

„Мач Телеграф“

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558