Намери ни
To Top

Всички коментират! „Изнасилиха“ Кирил Домусчиев, ето кой имаше дързостта да го стори

Всички в България коментират! „Изнасилиха“ Кирил Домусчиев! Новината идва от последните минути и ще взриви българския футбол. Босът на Лудогорец се изказа за мача между Литекс и Ботев Пловдив, твърдейки, че е съмнителен като същност, а реакцията на оранжевите е култова. Домусчиев допълни, че трябва да бъде издигнат и паметник на Борислав Михайлов за заслуги към клубния ни футбол.

Ето какво пише в изявление на официалния сайт на Литекс:

Делиормански (не)обрязани смислици

„Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка мастия! Каква мила и комплексирана родна картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесва…Много се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили… Добре , че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина.


Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити- чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства на всякакви български и балкански отбори. Г-н футболен Гений, има стара българска поговорка. Когато двама си мерят футбола, не е необходимо трети да си слага корнера. Колкото и намазан да е той и колкото силни сърбежи да има. Обикновено, когато стърчиш високо, там горе, е важно дали си със сюнет или имаш ушанка. Защото ветровете са силни и студени. Бъдете здрав, г-н Мислителю!

Футбол има без Пеле и Марадона, ще има и без Ловеч и Ботев.. А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н“.

За всички е ясно, че „гелосаната делиорманска мъжка мастия“  трябва да е Домусчиев, ако се следва някаква логика в събитията. Е от ръководството на Литекс имат смелост да „изнасилят“ с думи боса на разградчани.

Истинска война се разразява в „А“ група, едва ли Кирил Домусчиев ще замълчи след подобни изявления на ловчанлии.

Ощр от категория Тема на деня