Намери ни
To Top

Ford Mustang GT разбива митовете

Днес тестваме един от най-популярните спортни американски автомобили на всички времена, а именно Ford Mustang GT. И тъй като този модел се предлага в доста версии, трябва да уточним, че моделът, който караме, е с атмосферен 8-цилиндров двигател и ръчна скоростна кутия. Точно такъв, какъвто един истински Mustang трябва да бъде. 

Ford Mustang 6-то поколение е спортно купе с две врати и 2 2 места.


Колата винаги е на задно предаване и може да бъде купена като кабриолет или купе. Класически американски muscle автомобил, който е на сравнително разумна цена. 

Интериора е един от аспектите, в които за съжаление си личи, че американците все още не могат да достигнат немските производители. Макар и вече да имаме дигитални уреди и по-голяма мултимедийна система, интериорът на този модел изостава както по качеството, така и в технологичен аспект.

И митът, че американските коли са добри за каране в права линия е напълно опроверган от този Мустанг. Колата се държи много стабилно в завойте, теглото е балансирано и можете да поддържате доста сериозно темпо, което е сравнимно с много други спортни автомобили. 

Но това е автомобил, който е проектиран с цел удоволствие, и именно там се справя блестящо. Цяло чудо е, че имаме нов модел с атмосферен двигател и ръчна скоростна кутия, и това е комбинация, която гарантира удоволствие при всеки километър. Особенно като добавим страхотния звук от спортната ауспухова система.

Ощр от категория Спорт