Намери ни
To Top

Бомбата гръмна! ЦСКА има нов собственик, един от най-богатите българи влиза в клуба, ето подробности

Бомбата откъм „Българска армия“ гръмна! Официално ЦСКА има нов собственик. Един от най-богатите българи ще влезе в клуба. Гръмката новина идва от последните минути.

Ето какво сочат най-новите информации около ЦСКА.


„Армейци, преговорите приключиха и СДЕЛКАТА Е ФАКТ!!! Всички документи са подписани. ЦСКА ИМА НОВ СОБСТВЕНИК!“, гласи съобщение на „Фейсбук“ страницата на клубната телевизия ЦСКА ТВ.

Според друга информация пък един от най-богатите българи е пред влизане в гранда. Засега Манджуков и Инджов поемат кормилото на червените, но след извършване на пълен финансов одит, в колоса може да се появи име, което ще донесе безоблачно финансово бъдеще.

Ако всичко е наред, освен с двете фамилии, които засега застават начело, армейците ще може да се похвалят и с още по-сериозно име, което да удари най-важното рамо в битката за червена титла от следващия сезон (след като сегашната кампания почти сигурно ще бъде спечелена от Лудогорец).

Томов вече е аут, Инджов и Манджуков са на предна линия, а до дни се очаква да се появи ново голямо име на „Армията“, което да донесе абсолютна финансова стабилност на гранда!

Ощр от категория Анализ