Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot338291.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Роналдо не е побеждавал Виляреал като играч на Ман Юнайтед – Sportove
Намери ни
To Top

Роналдо не е побеждавал Виляреал като играч на Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед не записа най-доброто си представяне на старта на Шампионската лига и загуби след обрат до 2:1. 

Последната седмица също бе кошмарна за играчите на Оле Гунар Солскяер, които на два пъти загубиха на своя “Олд Трафорд” – веднъж с 1:0 от Уест Хам за Купата на Лигата и веднъж отново със същия резултат от Астън Вила в Премиър лийг.

Именно поради тази причина “червените дяволи” ще са амбицирани да се представят далеч по-добре, но имат никак не леката задача да посрещнат отново на своя стадион испанския Виляреал, който ги победи само преди няколко месеца на финала в Лига Европа след изпълнение на дузпи.

Новата голяма звезда на тима Кристиано Роналдо не бе замесен в онзи мач, но също има сериозни причини да бъде максимално мотивиран срещу “жълтата подводница” на Унай Емери.


Той е срещал на два пъти този тим с екипа на Манчестър Юнайтед през 2005-а и 2008-а като нито веднъж не е успявал да се разпише срещу тях или да постигне победа, а двата тима и в четирите случая завършват без попадения – 0:0. 

Именно поради тази причина той ще бъде максимално мотивиран да успее да се разпише срещу Виляреал. Докато носеше екипа на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е записал 15 мача, 13 гола и 5 асистенции срещу този противник.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558