Намери ни
To Top

Луд ли си? Луд ли си? Луд ли си? Ето какво направи Козмин Моци преди минути, това е престъпно

Луд ли си? Луд ли си? Луд ли си? Това е въпросът, който задават всички към Козмин Моци. Само преди минути румънецът, извърши престъпно действие на терена в мача между Лудогпрец и ЦСКА.

Моци заби бутони в тялото на Николич със зверска сила при борба за висока топка, а съдията дори не даде фаул. Директен червен картон или най-малкото жълт и сериозно предупреждение за гонене, това заслужаваше Козмин за проявата си срещу централния нападател на ЦСКА.


За всички е ясно, че Лудогорец има огромни успехи в Европа. А Моци извърши подвиг срещу Стяуа за клуба си и за коефициента на България в ЕКТ.

Но да покажеш среден пръст на феновете на Литекс и само няколко кръга след това да удариш толкова лошо играч в мач, гледан от милиони. В дербито на кръга!

Козмин луд ли си, от герой ти се превръщаш в злодей? А съдията, съдияте е… без коментар – такова отсъждане просто няма и е срам за футбола и рефера!

Българският футбол има нужда от нов имидж, а това което извърши Моци тази вечер, никак не му прави чест.

Лудогорец води на полувремето с 1:0 – гол на Барт. Разградчани само може да съжаляват, че той бе контузен по време на срещите им от Шампионска лига, а партньорът му в центъра на отбраната Моци от образ с героичен характер се превръща в омразно лице. Проблемът е явно в самия Козмин, нека той отговори прав ли е за действието си срещу Николич в интервютата след мача!

Кирил Домусчиев се кълне, че иска Лудогорец да бъде чист проект и пример за подражание, е това ли е начинът да печелиш симпатии?

Автор: Антон Тодоров

Ощр от категория Анализ