Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/04/page31211111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стойчо Младенов отново в ЦСКА, вече има 100 процента яснота! Екзекутора се… – Sportove
Намери ни
To Top

Стойчо Младенов отново в ЦСКА, вече има 100 процента яснота! Екзекутора се…

Вече на 100 процента е ясно дали Стойчо Младенов ще се завърне в ЦСКА. Екзекутора заяви, че ще работи без пари за армейците до края на сезона, ако бъде поканен и има нужда от него. Но засега завръщането на Стойчо се… отлага.

Младенов няма да се върне в ЦСКА, въпреки твърденията на Александър Томов отпреди седмица.


Доскорошният треньор на армейците не е желан от новите собственици на клуба и обкръжението им. Голяма част от тях нямат никак добро мнение за неговите качества както като треньор, така и чисто човешки.

Поради това опцията Младенов да се върне в „Борисовата градина“ на този етап е напълно изключена. Идеята на Томов бе Стойчо да стане спортен директор и да помага организационно на треньора Галин Иванов. Това обаче няма да се случи.

Новото ръководство има доверие към Иванов и ще му даде свобода да работи поне до края на сезона. Галин сключи договор с ЦСКА преди десетина дни за срок от година и половина, пише „Тема Спорт“.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558