Намери ни
To Top

Само часове преди мача с Лудогорец! Революция в ЦСКА, ръководството се поема от…

Само часове преди така важния мач с Лудогорец, за ЦСКА идват революционни новини. Според последната информация, грандът ще бъде ръководен от… триумвират. Ето за какво става въпрос.

Тройна коалиция ще застане начело на ЦСКА от понеделник.


Зад нея стоят Юлиян Инджов, Ивайло Манждуков и… неизвестен бизнесмен. Според информации това може да е Румен Гайтански, известен с прозвището си Вълка. Но поне за сега тази новина не беше потвърдена от „Армията“, пише „Меридиан мач“. След като Александър Томов не успя да върне 4-те милиона лева на Манджукови и Инджови, то Юлиян ще стане мажоритарен собственик с 56% от ЦСКА.

А лице на новата власт ще е Ивайло Манджуков, чийто баща Петър бе сред най-сериозните кредитори на Александър Томов. Акциите, които досегашният шеф на ЦСКА прехвърля към Милко Георгиев и Борислав Лазаров, най-вероятно ще отидат в ръцете на фен на червените и многократно спряган за властта на „Армията“. Пакетът е около 40%. Твърди се, че досегашният главен акционер иска 1,8 милиона евро за дела си, но самият политик не пожела да коментира тази информация.

За ЦСКА предстоят изключително важни дни.

Ощр от категория Анализ