Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot337839.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Чиликов: Очаквах тежък мач, няма какво да ме изненада в Берое – Sportove
Намери ни
To Top

Чиликов: Очаквах тежък мач, няма какво да ме изненада в Берое

Наставникът на Арда Георги Чиликов даде мнението си след равенството на своя тим с Берое в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двата тима не се победиха и завършиха 1:1, а треньорът призна, че е имало напрежение в неговия тим.

“Какво да ви кажа. Ако трябва да съм честен, имаше един период от 20-25 минути, в които бяхме притеснени, прекалено много индивидуални грешки направихме в изнасянето, което ме учуди много.


За щастие Берое не ни вкара гол. През втората част изиграхме силно полувреме. Играхме срещу един силен отбор. Момчетата показаха дух и характер.

Имам забележки към някои ситуации. Без причина давахме топката на Берое, а те са отбор, който има класата. Доволен съм от точката.

Ако знаех как ще стоим при едната и другата формация, щях да коригирам още преди мача. Дузпата и грешките в изнасянето ме учудиха. Имаме дълга седмица и ще работим над някои детайли. Бяхме притеснени в един момент от мача и това ме учуди. Но е нормално, имаме липса на точки. Тежко се играе срещу един добър отбор. Казах им да забравят миналото и резултатите досега.

Няма какво да ме изненада Берое, след като съм участвал в изграждането на този тим. Знам качествата на футболистите, знаех, че ни чака тежък мач. Моите футболиусти обаче са мъжкари и показаха лице. Вътрешно се надявах, че ще ги обърнем.

Имаше повече напрежение в играчите. Това са млади момчета, някои са на по 21-22 години, тепърва записват мачове в “А” група. На тях има трябват такива мачове, но с двубоите това се коригира”, заяви Чиликов.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558