Намери ни
To Top

Трансферната бомба на века за А група се пече! Арсенал идва в София, иска да купи…

Човек на Арсенал идва на „Герена“. Лично мениджърът на топчиите Арсен Венгер е изпратил дясната си ръка за Източна Европа към стадиона на Левски, за да може артилеристите, да се убедят в това, което ги интересува (а именно формата и качествата на Краев).

Скаутът на Арсенал за Източна Европа Павел Кучеров ще гледа двубоят от втория кръг от плейофната фаза на първенството между Левски и Черно море, съобщава ТВ7. Мачът, който е от втората шестица на шампионата е на 3 април (петък) от 20:00 часа.


Според информацията агентът най-напред ще бъде в Благоевград, където ще изгледа контролата между формациите до 17 години на България и Македония. Този двубой ще бъде проследен на живо и от Джон Морлинг, който търси таланти за друг английски клуб – Брайтън.

Визира се, че интересът на Арсенал към мача между Левски и Черно море е свързан с изявите на младата надежда  Божидар Краев. От академията на топчиите се интересуват какво е сегашното състояние на Краев, който е считан за топ талант в Европа за възрастта си.

Възможно е Арсенал дори да отправи официална оферта за Божидар. Примери за таланти като него попаднали в лондонския гранд са много. Като предвид реномето на топчиите и качествата на Краев дори той да не се наложи в първия тим на колоса, то след време спокойно ще бъде продаден за прилична сума на друг западен отбор и лондонският гранд дори ще излезе на печалба при препродажбата.

Играч директно от „А“ група в Арсенал, ако сделката се осъществи това ще е трансферната бомба на Века за родния шампионат.

Ощр от категория Трансфери