Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/04/стоев21.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски най-накрая зарадва феновете си! Лично Стойчо Стоев потвърди, за сините ще играят… – Sportove
Намери ни
To Top

Левски най-накрая зарадва феновете си! Лично Стойчо Стоев потвърди, за сините ще играят…

Левски най-накрая зарадва феновете си. Лично наставникът Стойчо Стоев потвърди новина, която ще бъде посрещната с ръкопляскания от привържениците.

За сините до края на сезона, голям шанс да играят, ще получат юношите на клуба. Момчетата от школата на гранда.


„Не съм почувствал натиск от феновете или който и да било по тази тема. Сам за себе си ще дам шанс на много от юношите да се изявят. Надявам се да го сторят в добра светлина. Нормално е, всеки фен иска да види собствени юноши, на тях се прощават и грешките, идващи от неопитността. Както и неумението и незнанието да се изиграят дадени ситуации нормално. По-важно за самите юноши е да знаят, че с един мач – независимо дали са играли добре, или зле – нито са станали част от отбора, нито ще изхвърчат от него. На тях им трябва доста време да се развият. По-важното е, че те трябва да ми показват отдаденост и стремеж към постоянно раздаване. Така ме улесняват в избора“, каза Стоев пред „Тема Спорт“.

В момента с първия отбор на Левски тренират юношите Илия Димитров, Божидар Краев, Галин Ташев, Радослав и Борислав Цоневи, Мики Орачев и Владислав Мисяк, а сините привърженици вече призоваха за налагането им.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558