Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/03/page64.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бомбата избухна! Ивайло Петев призна: Ако трябва да съм честен, Владо Стоянов е… – Sportove
Намери ни
To Top

Бомбата избухна! Ивайло Петев призна: Ако трябва да съм честен, Владо Стоянов е…

Бомбата в националния отбор избухна с пълна сила. Ивайло Петев направи признание, което ще вбеси футболната общественост. Ето какво казва Петев след мача с Италия завършил 2:2. В него пази Михайлов за сметка на Стоянов, Ники се скъса от грешки по време на срещата, а преди това анкета показа, че 98 процента от феновете искат на вратата да бъде Владо.


„Не ме интересува общественото мнение. Решенията ги взимам аз. Работя така, както съм убеден, че е правилно и ще е най-добре за отбора“, коментира Петев, в честен отговор пред журналисти и фенове за наболялата тема.

Така излиза, че според Ивайло Владо Стоянов в момента е, по-малко полезен от Николай Михайлов. И заради доброто на националния тим на вратата е синът на шефа Боби Михайлов – Ники.

Напомняме, въпросните 98 процента одобрение за Стоянов, съчетани с факта, че той е съотборник с 4-ма от титулярите ни в мача с Италия (важно за сработеността) и същевременно футболист номер 1 на България за миналата година.

Петев обаче мисли, че Михайлов, който през по-голямата част от сезона е резерва в турския Мерсин е по-полезен на този етап. Сами преценете дали няма нещо странно в тезата на г-н Петев? Селекционерът все пак заслужава похвала за останалите си решения относно играта на лъвовете в срещата с колоса Италия.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558