Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot336027.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Болоня нанесе трета поредна загуба на Верона – Sportove
Намери ни
To Top

Болоня нанесе трета поредна загуба на Верона

Болоня продължава със силното си представяне от старта на сезона в Серия „А“. На своя „Ренато Дал’Ара“ отборът на Синиша Михайлович надви с 1:0 Верона и вече е на 6-о място в класирането със 7 точки, колкото имат още Интер и Удинезе. Верона пък регистрира трета поредна загуба и е на дъното на подреждането, заедно с новака Салернитана.

Гола за домакините вкара Матиас Сванберг.


Шведът се разписа с хубав удар от границата на наказателното поле в 78-ата минута. Преди това и двата отбора пропуснаха по няколко чисти положения, но тези на Болоня бяха повече и тимът заслужено грабна трите точки.

Гари Медел действаше до Кевин Бонифаци в центъра на защитата на Болоня, а в предни позиции започна Марко Арнаутович. Австрийският национал беше в основата на всичко по-интересно, сътворено от домакините. В 29-ата минута негов пас намери Роберто Сориано, който стреля силно с левия крак, но топката докосна гредата и излезе в аут.

Малко по-късно Лоренцо Монтило спаси удар на Муса Бароу, а в края на полувремето Джовани Симеоне пропиля отлична възможност за Верона. В 57-ата минута синът на Диего Симеоне отново създаде напрежение пред вратата на Болоня, но беше изпреварен от Лукаш Скорупски.

В 78-ата минута домакините отнеха топката в средата на терена и бързо стигнаха до противниковото наказателно поле. Там се получи кратко разбъркване, преди Арнаутович да чукне топката към Сванберг, а младият халф стреля много точно и даде преднина на Болоня.

В самия край на мача Арнаутович можеше да вкара втори гол за тима на Михайлович, но заложи на силата и сгреши.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558