Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot335891.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тежко гостуване за Арда в дебюта на Чиликов – Sportove
Намери ни
To Top

Тежко гостуване за Арда в дебюта на Чиликов

Отборите на Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) се изправят един срещу друг в мач от 7-ия кръг на efbet Лига. “Жълто-черните” са безгрешни в Коматево от началото на сезона, като победиха последователно Пирин (2:1), Славия (1:0) и Левски (3:1). Тимът няма успех на чужд терен, но е в челото на класирането и днес може да се утвърди там с нови три точки. 

Срещу Арда няма да играе Димитър Тонев.


19-годишният талант е с травма след лагера на малдежкия национален отбор. Антоан Бароан ще води атаката, а в средата на терена всичко ще се върти около Тодор Неделев. Николай Минков ще действа като десен бек, а двойка централни защитници ще са Виктор Генев и Самуел Супрайен. 

Дебют начело на Арда ще направи новият старши треньор Георги Чиликов. Той трябваше да е помощник на Димитър Димитров-Херо, но опитният специалист беше принуден да се оттегли само няколко дни след назначението си заради лични причини и ръководството на клуба реши да се довери на Чиликов. 

Освен нов треньор Арда има и двама нови футболисти. В Кърджали пристигнаха опитният Атанас Зехиров и националът на Бенин Давид Кики, които ще засилят конкуренцията по двата фланга. 

Зехиров и Кики бяха картотекирани в БФС и се очаква да са титуляри в Коматево. В предни позиции ще започне Тонислав Йорданов, подкрепян от Спас Делев, Иван Тилев и Иван Коконов. 

Ботев още няма победа над Арда в шампионатен мач. От досега изиграните 5 двубоя балансът е 3 победи за кърджалийци и 2 равенства. 

efbet Лига – 7 кръг: 

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) – АРДА (КЪРДЖАЛИ) 

Вероятни състави: 

БОТЕВ ПД (4-2-3-1): Аргилашки; Минков, Супрайен, Генев, Конате; Рабей, Току; Неделев, Маркиньос, Мертенс; Бароан 
Старши треньор: А. Валентич 

АРДА (4-2-3-1): Караджов; Зехиров, Желев, Крумов, Кики; Котев, Юруков; Коконов, Тилев, Делев; Йорданов 
Старши треньор: Г. Чиликов 

СЪДИЯ: Д. Драганов 
СТАДИОН: “Ботев 1912” 
НАЧАЛО: 20:30 часа 

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558