Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot335707.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Победа за Георги Валентинов на EFM Show 2! – Sportove
Намери ни
To Top

Победа за Георги Валентинов на EFM Show 2!

Георги Валентинов записа втората си битка в EFM Show, след като при дебюта в организацията загуби със събмишън. Негов опонент при битката в EFM Show 2 бе бразилецът Андерсън Куейроз, след като човекът, от когото претърпя поражение – Игор Михалишин отказа реванш, а след това избяга и от двубой с друг български боец – Живко Стоименов.

Валентинов излезе подготвен и мотивиран изцяло за победа, подкрепен от неговите поддръжници от „София-Запад“. Битката още от самото начало започна на бързи обороти, като двамата държаха центъра и разменяха бързи удари с ръце и крака, без да се впускат в излишни размени.


Валентинов игра доста разчупено и опитваше удари от различни ъгли поемайки ролята на по-агресивния боец.

Вторият рунд започна също на високо темпо, като Валентинов продължи да нанася и атрактивни удари с крака, усвоени до съвършенство от миналото му в таекуондото. Той умело ги комбинира с ударите с ръце и пресирането към клетката. В средата на рунда битката се пренесе на земята, където Валентинов зае доминираща позиция.

В третия рунд българинът работеше за още един тейкдаун и пренасянето на двубоя на земята, но бразилецът умело се задържа на крака, притиснат до мрежата. След като накрая битката бе пренесана на земята, Куейроз успя да вземе контрол и да блокира Валентинов в опит за събмишън.

В крайна сметка решението стигна до съдиите и те го дадоха в полза на по-агресивния и търсещ екшън Валентинов.

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558