Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/03/page61.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Огромен скандал! Владо Стоянов е бесен, всеки българин трябва да чуе истината – Sportove
Намери ни
To Top

Огромен скандал! Владо Стоянов е бесен, всеки българин трябва да чуе истината

Огромен скандал в националния ни отбор. Футболист номер 1 за миналата година на България Владо Стоянов е бесен, а причината за конфликта е дългогодишното му пренебрегване.

Още като юноша на Металург Перник Владо показва много по-добри данни от Николай Михайлов, но заради фамилията си Ники е титуляр в юношеските гарнитури на България, а Стоянов резерва. При преминаването си от Металург в ЦСКА Влади веднага става лидер в младежката формация на армейците, но продължава да търка пейката в националните ни гарнитури за съответната възраст.


След мача с Норвегия, Стоянов бе разочарован, а крайният апотеоз идва тази вечер. Когато Ники Михайлов, идващ след мозъчно сътресение в Турция и през по-голямата част от сезона като резервен играч, застана титуляр срещу Италия.

Груба грешка на Михайлов пък беляза старта на мача. В последствие Ники имаше още една редица спорни отигравания и дори бе близо до това да си вкара автогол с лявата ръка при центриране.

Владо Стоянов едва ли ще си позволи на глас да изрече гневни думи към колегата си и към ръководството на БФС, но е ясно че няма как да е доволен. Остава да си зададем въпросът – как може с години да се лансира един вратар за сметка на друг, при положение, че потърпевшият е видно за всички има по-голяма класа, игра в ШЛ този сезон и бе обявен за футболист номер 1 на Родината!

Автор: Стефан Петров

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558