Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/03/Bulgaria.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Истински срам! България чупи антирекорд за всички време, ето как тази вечер ще се изложим пред света – Sportove
Намери ни
To Top

Истински срам! България чупи антирекорд за всички време, ето как тази вечер ще се изложим пред света

Истински срам, само след броени часове България ще счупи антирекорд за всички времена. За жалост тази вечер ще покажем пред целия свят до къде стигна родния футбол като вяра – а именно дъното в цялата си история.

Предстои важна евроквалификация с Италия. Нашите все още имат шанс за класиране, а на стадиона в София се очакват около 15 000 души.


Това ще е абсолютен антирекорд в историята на българския футбол що се отнася до посещаемост на ключова среща от квалификации на „Васил Левски“.

За жалост мачът е едно от най-интересните събития за вечерта в световен мащаб, а фенове от всички континенти ще видят как на полупразен стадион отбор с традиции като България посреща колоса Италия.

Остава лъвовете, освободени от всякакво напрежение да покажат поне на терена класа, нещо което им се случва все по-рядко. Факт е, че откъм подкрепа националният ни тим удари дъното си в цялата история. Мач по средата на квалификации с Италия пред 15 000 в София – това е невиждан досега шамар за българския футбол.

Пожелаваме на лъвовете със силна игра тази вечер да върнат феновете по трибуните. Що се отнася до привържениците – те са прави да са разочаровани след слабите резултати с Норвегия и Малта, но всеки, който има възможност да подкрепи националите на живо тази вечер и го направи, ще бъде герой в опит стадионът все пак да се понапълни и антирекордът да не стане факт.

А шефовете в БФС и играчите е крайно време да разберат, че има нужда от промяна. Най-вече в поведението и моралът им, защото националния тим преди всичко е чест и отговорност!

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558