Намери ни
To Top

Революция в Левски! Феновете ликуват, вижте кой ще е новият голям шеф в клуба

Революция в Левски. Грандът тръгва по нов път, а феновете на клуба ликуват, защото тимът има своя нов голям шеф, радостната вест идва от български спортен ежедневник. Според изданието днес ще се случи огромна промяна в гранда, а властта ще премине в ръцете на Тръста. Ето какво пише „7 дни спорт“.


Драмите около прехвърлянето на акциите на Левски ще приключат днес на УС на клуба. Както е известно, от тръст „Синя България“ заявиха, че ако собственикът Тодор Батков не им предаде собствените си акции, феновете ще напуснат управленския орган в клуба. Крайният срок, който обявиха от организацията, е днес и след края на редовното заседание на УС решението на конфликта ще бъде обявено официално.

Противно на повечето прогнози, е много вероятно Тодор Батков да се съгласи с предложението ултиматум и да предаде акциите си на феновете. Към момента личният актив на Батков в Левски е малко над 18 милиона ценни книжа.

Няма левскар, който да не се зарадва, ако информацията на „7 дни спорт“ се сбъдне, защото след 7-мото място в „А“ група е видно, че сините имат нужда от промяна.

Ако Батков отново се заинати, обстановката на Герена може да ескалира.

Ощр от категория Анализ