Намери ни
To Top

Няма Манджуков, няма Инджов! Новото силно име в ЦСКА е легендарно и се казва…

Няма Манджуков, няма Инджов. Александър Тодоров заяви, че двамата, ще поемат клуба от април, но това няма да се случи. В ЦСКА има ново силно име и то е легендарно.

Отново като спасител и на кормилото на гранда се завръща президентът, при който отборът спечели с рекордна разлика титлата на България – Александър Томов.


„Целта им е на 31-и да се придобие клуба на безценица. Господата Инджов и Манджуков искат точно това. Те ни излъгаха. Ако искаха да помогнат на отбора и да станат отговорни мажоритарни собственици, нямаше нужда да правят този цирк с пресконференции, подготовка на документи и ангажиране на адвокати, а след това, когато дойде време за плащания да се отказват. При този очевиден заговор съм принуден да се върна и да спася първо лиценза. Заедно с това ще направя необходимото клубът да не попадне в ръцете на лица, които рекетират и търсят да спечелят много пари за сметка на стотици хиляди фенове“. Заяви Александър Томов.

Съдбата на армейците отново е в ръцете на Томов, а това, което той ще опита да направи в близките дни е спасяване на евролиценза на ЦСКА и осигуряване на бъдеще, в което главните акционери не се казват Инджов и Манджуков!

Истинска война на „Българска армия“!

Ощр от категория Анализ