Намери ни
To Top

Спас Генов предизвика Григор Саруханян, отговор не закъсня

Един от най-опитните и популярни български професионални боксьори Спас Генов предизвика друг роден проспериращ боец – Григор Саруханян. В социалните мрежи Генов отправи сериозни закани към Саруханян и дори си позволи да го нарече високомерно „арменче“. Според Генов, който е със статистика 12-0 (8 КО) на профи ринга, Саруханян няколко пъти бягал от двубой с него и се надява двамата да го осъществят през декември на галавечер в София.

„Искам да ви кажа, че ще участвам в гала вечер през месец декември в София и този път се моля големият арменски “талант” и голям боксьор да събере смелост и да направи мач срещу мен.


Моля те, арменче, не се страхувай, излез!

Аз няма да тренирам дотогава, имам си бизнес и си го гоня. То бива, бива страх, ама това вече не е присъщо за боксьор.

Акосе престраши все пак и реши да се бие, ще потренирам преди това една седмица, ще пийна една бира и ще се кача да му отвинтя тиквата. Да го накажа, че изобщо се е осмелил да си помисли дори, че може да играе бокс с мен!

Боксът е велик спорт, не е за некадърници“, написа Генов във Facebook.

Последният двубой на Генов на родна земя беше на галавечерта на Кубрат Пулев през 2019 година в „Арена Армеец“ и завърши със скандал, защото съперникът му Леван Шоня полудя след последния гонг и започна да бие треньора си.

Саруханян пък наскоро изигра поредния си успешен двубой на профи ринга на Max Fight 46 в Свети Влас, където спечели със съдийско решение срещу Атила Корош и вече е непобеден от 13 битки.

Ощр от категория Бойни Спортове