Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/08/screenshot333023.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Йоан Баи се завръща в игра за ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Йоан Баи се завръща в игра за ЦСКА

Френският флангови футболист на ЦСКА Йоан Баи ще се завърне в групата на тима за гостуването на Черно море от шестия кръг на родния шампионат, което е в неделя от 18:45 часа, съобщава „Тема спорт“.

Крилото получи разтежение на загрявката преди първия двубой от Лигата на конференциите срещу Осиек, като пропусна всички срещи на „червените“ оттогава и посети на два пъти Белград, където за лечението му се грижеше известната лечителка Мариана.

Баи вече тренира с основната група на тима и ще бъде на разположение на Стойчо Младенов за дербито на „Тича“.

Не така стоят нещата при Пламен Гълъбов.


Той бе изваден от картотеките за мачовете с Виктория Пилзен заради висока температура, като все още не е готов за игра. Аут за срещата с Черно море са още Федерико Варела и Радослав Живков, които трябва да се завърнат след паузата за националните отбори, и Мено Кох, който преди дни претърпя успешна операция и ще отсъства до края на годината. Радослав Живков почти сигурно ще бъде преотстъпен.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558