Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/08/screenshot331969.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Сити определи сумата, която иска за Лапорт – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Сити определи сумата, която иска за Лапорт

Манчестър Сити е готов да се раздели с Аймерик Лапорт за не по-малко от 60 млн. паунда, съобщава “Дейли Мейл”. Испанският национал е един от футболистите на шампиона, който иска да напусне още сега. Джосеп Гуардиола е голям негов привърженик, но няма да го спира, ако съответната оферта дойде.


По-трудно би се осъществил трансфер на Лапорт заради високата му заплата – 160 000 лири седмично, а той едва ли ще се съгласи да намали значително финансовите си изисквания. 

27-годишният бранител не е доволен от това, че не играе редовно в Сити. Той се превърна в резерва, след като Джон Стоунс и Рубен Диаш станаха титулярна двойка в защита и се представят отлично. Говори се, че интерес към него имат Реал Мадрид, Барселона, Атлетико Мадрид и Ювентус.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558