Намери ни
To Top

Шапки долу пред Бербатов! Ето какво направиха Берба и Роналдиньо

Шапки долу пред Димитър Бербатов. Митко отново доказа на всички колко е голям и дори най-сериозните му критици няма какво да противопоставят на фактите.

Тази вечер 34-годишният Бербатов извежда Монако като лидер в осминафинален мач-реванш срещу Арсенал в Шампионска лига. Треньорът Жардим, играчите на Монако, феновете на тима от Княжеството – всички сочат Митко като лидер на френския отбор.


А Димитър отговаря с абсолютно спазване на режима и футболно дълголетие, което е достойно за уважение.

Също на 34 години, легендарният бразилец Роналдиньо бе отстранен от групата за последния мач на тима си Куеретаро.

Старши треньорът на мексиканците Виктор Мануел Вичетич обосновава решението си с това, че Диньо е пропуснал тренировката на отбора преди срещата и не е дал никакво обяснение за отсъствието си. Местни медии визират, че предната вечер Роналдиньо до късно е бил на купон. На терена пък, без Диньо, Куеретаро записа поражение с 0:1 от Толука.

Тази вечер 34 годишният Бербатов ще бъде гледан от милиони фенове по всички  континенти като суперзвездата на Монако, тим с отлични шансове да отстрани  Арсенал и да играе ¼-финал в Шампионска лига.

За разлика от набора си Роналдиньо и от редица други велики звезди, Димитър  остава един от малкото големи играчи, които и на 34 годишна възраст са пример за отдаденост към спорта и за спазване на желязна дисциплина.

Респект към Берба! Съвсем заслужено тази вечер от 21:45 минути българско време той ще има поредната си голяма вечер във футбола, а това, че на 34 е способен да вълнува милиони фенове по света с играта си е уникално за български футболист.

Ощр от категория Анализ