Намери ни
To Top

Ди Мария: Роналдо си умира да дойде в ПСЖ, но по-добре, че взехме Меси

Аржентинското крило на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария вярва, че неговия бивш съотборник Кристиано Роналдо “си умира” да се присъедини към френския тим, но в крайна сметка парижани са късметлии, че Меси е преминал при тях.

Португалецът бе свързван през голяма част от лятото с преминаване във френската столица, но в крайна сметка там се озова аржентинската легенда след изненадващата новина, че ще напусне Барселона. Освен него през това лято в ПСЖ бяха привлечени още няколко много сериозни имена за европейския футбол – Серхио Рамос, Ашраф Хакими, Жоржиньо Вайналдум и Джанлуиджи Донарума.

“Кристиано Роналдо си умира да дойде тук.


Количеството и качеството на играчите тук е нещо уникално. Не се случва често такова нещо в някой клуб, а най-големите винаги искат да са с останалите най-добри. Кристиано определено иска да бъде тук, но Меси пристигна, за щастие, така че така е най-добре. Меси е друга категория. И камък да му хвърлиш, той ще го спре, ще го направи сякаш е нищо. Мисли преди останалите. Никога не съм виждал такова нещо. Играл съм с играчи като Кристиано, Неймар, Мбапе, Уейн Рууни, Ван Перси, Златан Ибрахимович, Карим Бензема, Гарет Бейл и, ако трябва да съм честен, никога не съм виждал такова нещо. Лео е нещо уникално. За мен е много лесно да играя с него. Той просто ти подава топката в краката, няма никакви извинения. Ние имаме много добра връзка по между си и извън терена. Смятам, че тук ще се чувства по-добре отколкото в Каталуния. Смятам, че с начина, по който бе посрещнат, той разбра какво представлява наистина,” заяви Ди Мария.

Ощр от категория Световен футбол